Archief

Veilingroute tot maandagochtend dicht

De Veilingroute (N465) is dit weekend voor al het verkeer afgesloten. Van vanavond 20.00 tot maandagochtend (27 mei) 05.00 uur is de weg dicht. Wegwerkers brengen de laatste asfaltlaag en belijning aan.

De afsluiting geldt tussen het kruispunt bij de Westlandroute tot de Middel Broekweg. Automobilisten rijden om over de Westlandroute, Burgemeester Elsenweg en Middel Broekweg. De Lange Broekweg is alleen via de stoplichten bij de Meester Jan Tuningstraat bereikbaar. Veilingterrein Jupiter is bereikbaar via de speciaal aangelegde doorgang aan de Middel Broekweg, tegenover de Pyramide.



Meer wegwerkzaamheden


Tot maandagochtend 3 juni blijft een deel van de Lange Broekweg afgesloten. De Lange Broekweg wordt met een nieuw kruispunt aangesloten op de Westlandroute en op de Veilingroute. Deze week zijn verkeerslichten geplaatst.

In het weekend van 31 mei gaan ook weer een deel van de Veilingroute dicht en wordt de Westlandroute helemaal afgesloten. Eind juni is er nóg een weekendafsluiting van de Westlandroute en Veilingroute.

Bekijk hieronder de wegwerkzaamheden van begin deze week.

Categorieen:
Algemeen