Archief
Signbiblio 2

Signbiblio 2

Westlandse hockeydames maken titelstrijd door verlies weer spannend

De titelstrijd in de tweede klasse van de hockeycompetitie bij de dames blijft uitermate spannend. Het eerste team van HV Westland, koploper in de competitie, verloor zondag met 3-0 bij hekkensluiter Derby. Daarmee is het gat met de twee nummers twee geslonken naar één punt.

Er zijn nog drie wedstrijden te gaan. De Naaldwijkers hebben een bijzonder lastig programma. De komende weken treft de ploeg de beide nummers twee; komende zondag speelt HVW thuis tegen Etten-Leur, een week later gaat het op bezoek bij Forescate in Voorschoten. De huidige nummer vier Berkel en Rodenrijs komt op 2 juni naar Naaldwijk.

Alleen de nummers één en twee promoveren aan het einde van het seizoen rechtstreeks naar de eerste klasse.

Heren HV Westland

In de derde klasse maken de heren van HV Westland goede kans op promotie. Met een 0-2 zege bij Krimpen verstevigden de Naaldwijkers zondag hun tweede plek, want concurrent Prinsenbeek ging met 4-2 onderuit bij Hoeksche Waard en hebben met nog drie duels een achterstand van zes punten.

HVW speelt de komende twee weken tegen achtereenvolgens laagvliegers Dopie en Scoop Delft. Op 2 juni komt koploper DES, dat bijna zeker is van de titel, op bezoek.

Alle uitslagen:

Dames, tweede klasse

Derby - HV Westland 3-0

Dames, vierde klasse

Evergreen - Olympia 6-0

Heren, derde klasse

Krimpen - HV Westland 0-2

Heren, vierde klasse

Evergreen - Ypenburg 1-8

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport