Honselersdijk laat vroege voorsprong glippen

SV Honselersdijk heeft zichzelf geen goede dienst bewezen in de eerste klasse B. De wedstrijd tegen VV Brielle eindigde in 3-3.

SV Honselersdijk beleefde een droomstart met een 0-3 voorsprong na een klein kwartier door Joey Valstar en twee doelpunten van Tom van Veen. Ondanks de comfortabele stand speelde Honselersdijk een moeizaam duel. Brielle bleef fel, maar liet veel kansen liggen. Bij de pauze stond het 1-3. In het begin van de tweede helft gaf Honselersdijk de voorsprong als snel uit handen. Na de gelijkmaker van de thuisploeg bleef het spelbeeld en ook de stand in evenwicht.

KMD wint in extremis

In de derde klasse B heeft KMD in het duel met Quick Steps een late overwinning kunnen boeken. In Wateringen bleef de stroeve wedstrijd lang in evenwicht met weinig kansen. Maar diep in blessuretijd kwam de thuisploeg via Arend Balijon op voorsprong. Ondanks de zege blijft KMD tweede; doordat Wateringse Veld Kranenburg won bij VDL blijft het verschil één punt.

SC Monster ten onder tegen Berkel

In de tweede klasse C heeft sportclub Monster slechte zaken gedaan in de strijd tegen nacompetitie. Een beter Monster kreeg de kansen, maar Berkel nam de voorsprong. Na de 0-1 bleef Monster openingen zoeken, maar bleef de ploeg met zichzelf worstelen. Uiteindelijk verloor Monster met 1-3.

Excelsior M. - AFC 3-1 (2-1)

Vincent van der Berg, Daan Blij (2)

Hoofdklasse

FC Gravenzande - FC Rijnvogels 2-1 (1-0)

Lyra: Robin Vijverberg, Roy van der Sar

Wateringse Veld/Kranenburg - VDL 3-1 (0-1)

Michael Rijgersberg

Maasdijk - v.v. Naaldwijk 1-2 (1-0)

Maasdijk: Stefan Bron

Naaldwijk: Sebastiaan v/d Berg, Danny Niel

Verburch - Schipluiden 3-6 (1-2)

Verburch: Jordy Zwinkels, Jim van der Bos (2)

Schipluiden: Robert van Wandelen, Martijn van Dorp (2x), Koen Gobel, Chris van Beurden, 1x eigen doelpunt: Vincent Rens