Honselersdijk en Westlandia uitgeschakeld in beker

Eersteklassers SV Honselersdijk en Westlandia (za) zijn dinsdagavond uitgeschakeld in de derde ronde van de districtsbeker. Honselersdijk kreeg thuis klop van hoofdklasser FC Rijnvogels, Westlandia ging op het eigen veld nipt onderuit tegen Sportlust '46 (eveneens eersteklasser).

Honselersdijk kwam op De Strijphorst al na één minuut met 0-1 achter. Luke Groenenboom maakte tien minuten later de gelijkmaker. Toch gingen de ploegen met 1-2 rusten, omdat de gasten uit Katwijk na een klein half uur nogmaals doel troffen. Na rust het werd zelfs nog 1-3 en 1-4. Rik van Schie redde tien minuten voor tijd de eer van de oranjehemden.

Westlandia speelde op sportpark De Hoge Bomen een goede partij en had kansen op een overwinning. Het mocht echter niet zo zijn. Na een 0-0 ruststand, maakten de bezoekers in de tweede helft de enige treffer van de wedstrijd.

FC 's-Gravenzande is wel door naar de achtste finales. Tegen tweedeklasser ONA maakten de Westlanders liefst acht treffers. Deze werden gelijk verdeeld over de twee helften.