Archief

Primeur voor Monsterse Reddingsbrigade

De Monsterse Reddingsbrigade heeft als eerste in Nederland de beschikking gekregen over een nieuwe strandauto, het resulaat van de samenwerking tussen Reddingsbrigade Nederland en Toyota. De coating van de Hilux is bestand tegen zand en het sterke ladderchassis maakt moeilijk begaanbaar terrein voor deze auto begaanbaar.

De auto is speciaal voor de Reddingsbrigade uitgerust met zoeklicht bovenop, speciale lampen op de grille, houder voor een rescueboard en een huif op de bak om de spullen in op te slaan. De huif van de vorige auto was nog in een goede staat en is dus hergebruikt op deze auto.

Voorzitter Roel Batelaan van de Monsterse Reddingsbrigade is tevreden over de samenwerking met Toyota-dealer Beukers in 's-Gravenzande. "Deze sleuteloverdracht staat symbool voor een verlenging van een langdurige samenwerking. Voor ons is een garage in de nabijheid erg belangrijk; voor servicebeurten zijn we de auto het liefst zo kort mogelijk kwijt. Onze alarmploeg is 24 uur per dag oproepbaar, ons materiaal moet dus altijd ter beschikking staan."

Categorieen:
Monster Algemeen