WOS Media

WOS Media

Ondo doet het weer heel zuinig

De korfballers van het 's-Gravenzandse Ondo zijn er voor de derde keer op rij in geslaagd om een competitiewedstrijd met slechts één punt verschil te winnen. In de 'eigen' Westlandhal werd deze zaterdag met 18-17 gewonnen van de hekkensluiter in de Tweede klasse I, Weidevogels. Hiermee handhaaft Ondo zich aan de kop van de ranglijst.

In de Eerste klasse E moest het ongeslagen Lierse Valto eveneens spelen tegen de hekkensluiter, in dit geval Ten Donck. Het duurde in Ridderkerk bijna vijf minuten voordat het eerste punt werd gescoord en dat kwam op naam van de thuisploeg. Daarna stond het al snel 2-5 voor Valto en bouwden de Lierenaren hun voorsprong gestaag uit, tot een ruststand van 6-19. In de tweede helft was de concentratie binnen het Valto-team niet altijd optimaal en maakte Ten Donck bijna eventueel punten als de bezoekers. Dit leidde tot de eindstand van 19-33.