Archief

Groen licht voor aanleg parkeerplaatsen LTC Naaldwijk

Er is definitief groen licht voor de aanleg van 46 parkeerplaatsen op het uit te breiden complex van tennisvereniging LTC Naaldwijk. Dat bleek vrijdag na een overleg tussen voorzitter Henk Salome en ambtenaren van de gemeente Westland.

Tijdens een commissievergadering bleek vorige week dat er al overeenstemming was tussen Naaldwijk en de gemeente over het aantal van 46 parkeerplaatsen. Eerder was dat nog onzeker. Enige vraag was nu nog of het door de gemeente beschikbaar gestelde budget toereikend was of dat de de gemeente of de vereniging nog geld moest bijleggen.

Gebleken is dat het budget voldoende is. "Onze aannemer heeft laten uitrekenen wat de aanleg zou kosten en dat kwam op een lager bedrag uit", zegt Salome desgevraagd tegen WOS Media.

Het complex op sportpark de Hoge Bomen wordt momenteel anders ingedeeld. LTC Naaldwijk gaat van 13 naar 16 tennisbanen en er komen twee padelbanen bij. "Dat betekent een groei van het aantal activiteiten en leden", stelde Salome eerder. Het huidige aantal parkeerplaatsen moest daarom ook worden uitgebreid.

Op 31 maart wordt het vernieuwde complex feestelijk in gebruik genomen.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport