Archief

Nieuwe naam voor Loftrompet gezocht

De Loftrompet, de jaarlijkse Westlandse vrijwilligersprijs, moet een nieuwe naam krijgen. Dat is althans de mening van de beide organisatoren: gemeente Westland en Vitis Welzijn. De prijs is volgens hen toe aan vernieuwing en een eigentijdse uitstraling. Ze willen in 2020 met een nieuwe naam starten, waarmee de veelzijdigheid van het vrijwilligerswerk en de waarderingsprijs recht wordt gedaan.

De nieuwe naam, waarvoor suggesties gemaild kunnen worden naar onderscheidingen@gemeentewestland.nl, wordt bekend gemaakt tijdens de 'Week van de Vrijwilliger' die van 25 tot en met 29 maart wordt gehouden. Dan worden ook de winnaars van de onderscheiding bekend gemaakt, die dit jaar nog onder de naam Loftrompet wordt uitgereikt. Organisaties kunnen tot 10 februari worden voorgedragen via het inschrijfformulier op www.loftrompetwestland.nl. Daaruit zullen vier genomineerden worden gekozen.

Tijdens de 'Week van de Vrijwilliger' zullen ook dit keer weer diverse activiteiten en workshops worden gehouden. Op de website van de Loftrompet kan nu al worden gekeken welke dat zijn, maar aanmelden hiervoor kan pas vanaf 18 februari.

Categorieen:
Westland Algemeen