Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

Politie onderzoekt tip over dode man Staelduinse Bos

De politie is aan de slag gegaan met een tip die is binnengekomen over de man die ruim elf jaar geleden levenloos in het Staelduinse Bos in 's-Gravenzande werd gevonden. De tip kwam binnen na de uitzending van het regionale tv-programma Team West.

Ook zijn er in totaal tien tips binnen gekomen nadat de politie de zaak op de zogeheten cold-case-kalender had gezet, die verspreid is in de Nederlandse gevangenissen. Die kalender hangt nu ook in de kantoren van de reclassering. De politie hoopt op die manier tips binnen te krijgen over onopgeloste zaken.

De onbekende man werd op zondag 9 december 2007 door wandelaars dood in het Staelduinse Bos gevonden. Nadat onderzoekers sectie op het lichaam hadden verricht, besloot toenmalig burgemeester Sjaak van der Tak om de man een laatste rustplaats te geven op de algemene begraafplaats in Naaldwijk.

De dode man was tussen de 25-35 jaar oud en aan de binnenkant van zijn rechterbeen had hij een kleine gekleurde tatoeage. Op zijn rechterbovenarm had hij een gekleurde tatoeage van een oog laten zetten. Hier vind je meer informatie over deze zaak.

De politie hoopt op nog meer bruikbare tips in deze zaak, zodat de inmiddels ruim elf jaar oude zaak alsnog kan worden opgelost.