Archief

Korte oefenwedstrijd voor KMD: 'Tegenstander wilde bij 6-0 niet verder'

Waar veel voetbalclubs uit onze regio deze weken warmere oorden opzoeken voor hun trainingskamp, blijft derdeklasser KMD een stuk dichterbij. De selectie van de Wateringers verblijft in sporthotel De Brug in het Brabantse Mierlo. Daar speelde de ploeg zaterdagmorgen een wel heel bijzonder oefenduel.

KMD nam het op tegen een combinatieteam van RVVH uit Ridderkerk. Die ploeg komt uit in de eerste klasse. "Maar zij speelden met een combinatieteam, voornamelijk spelers uit het derde elftal", zei KMD-aanvoerder Jesse de Waard in het programma WOS Sport op WOS Radio. KMD stond bij rust al met 6-0 voor. "Toen wilden zij niet meer verder, omdat het niet zo lekker liep. We hebben maar afgesproken het hierbij te laten, dus we waren wat eerder vrij dan gepland."

De selectie van trainer Martin de Mooij staat momenteel op de vierde plek in de derde klasse B. KMD hoopt in Mierlo de basis te leggen voor de tweede seizoenshelft. "We moeten ons nu op onszelf richten, het gat (met de nummers 1 en 2) is best groot, dus het is hopen dat zij iets laten liggen", aldus De Waard.

Categorieen:
Sport