Archief
Schermafdruk Westlandia TV

Schermafdruk Westlandia TV

Westlandia-trainer Grünholz naar Quick Boys

Edwin Grünholz is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van de zondagselectie van Westlandia. De 49-jarige Hagenaar vertrekt na de zomer naar Quick Boys. Dat melden beide clubs op hun website.

De voormalig profvoetballer kwam in het seizoen 2015/16 naar sportpark De Hoge Bomen en werd met Westlandia direct kampioen van de zondag-Hoofdklasse A. Daarmee promoveerde de Naaldwijkse ploeg ook naar de Derde Divisie. Daarin eindigde Westlandia in de seizoenen 2016/17 en 2017/18 respectievelijk als tweede en vijfde. Dit seizoen verloopt tot nog toe niet goed, de ploeg staat op de zestiende plek en houdt alleen HBS en OJC Rosmalen onder zich.

Grünholz was al in gesprek met Westlandia over verlenging van zijn contract, toen Quick Boys, de huidige nummer twee van de Derde Divisie-zaterdag, aanklopte. "Een club die vooruit wil en continue naar verbetering streeft", zegt hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ook Quick Boys beschikt over een florerende sponsorgroep, een grote achterban en een goede jeugdopleiding. Qua structuur lijken beide clubs heel erg op elkaar. Het is eigenlijk een soort Westlandia in het groot."

Het is nog niet duidelijk wie Grünholz opvolgt bij Westlandia, dat ook op zoek moet naar een nieuwe trainer voor de zaterdagtak.

Categorieen:
Naaldwijk Sport