Archief
Sinterklaas in Naaldwijk - foto Fred van der Ende

Sinterklaas in Naaldwijk - foto Fred van der Ende

Sint bezoekt Westland en Midden-Delfland

Wie afgelopen weekend de intochten van Sinterklaas heeft gemist, kan morgen (zaterdag) in de herkansing. Na een paar dagen van relatieve rust moet de Sint weer vol aan de bak. Er staan intochten in Westland en Midden-Delfland op de rol. Een overzicht:

Den Hoorn

Sinterklaas komt met de boot naar de Hoornsekade. Om 10.30 uur ontvangt de burgemeester Sinterklaas in de buurt van de brug de Bolle Kickert. Daarna loopt Sinterklaas met zijn pieten via de Dijkshoornseweg naar de Hoornbloem. In de Hoornbloem beginnen rond 11.00 uur verschillende leuke activiteiten.

Ter Heijde

Nadat de Sinterklaas is uitgeslapen, stapt hij rond 11.00 uur Hotel Elzenduin aan de Strandweg uit.



's-Gravenzande


Om 13.30 uur komt de pakjesboot aan bij ISW Gasthuislaan. Na een route door het centrum is de Sint rond 14.00 uur bij de Noorderkerk in de Langestraat. Om 15.00 uur is hij op het Marktplein.

Schipluiden

Rond 13.30 uur zal Sinterklaas in Schipluiden aankomen met zijn boot. Tussen de Valbrug en Restaurant Indigo leggen ze aan, om daarna naar het H.K. Plein te lopen. Om 14.00 uur heet de burgemeester de Sint en zijn pieten welkom in Schipluiden. Na de toespraak is het vanaf 14.30 uur feest in de Dorpshoeve.

Kwintsheul

Hier wordt Sinterklaas rond 14.00 uur verwacht aan de Lange Wateringkade.



Maasdijk


De Sint zal samen met zijn Pieten om 15.00 uur vanaf het 'Rabo-veldje' aan de Tuindersweg vertrekken voor een rondje Maasdijk. Het eindpunt is het Oranjeplein met een gezellige Pietenmarkt.

Maasland


Als laatste komt Sinterklaas naar Maasland. Hij wordt rond 15.00 uur verwacht aan het begin van de 's-Herenstraat (kruispunt Huis te Veldelaan/Hofsingel). Sinterklaas loopt samen met zijn pieten naar het oude gemeentehuis, waar de burgemeester hen toespreekt. Daarna zijn op het Pynasplein allerlei leuke activiteiten.



Geniet hieronder nog even van de intochten vorige week in Maassluis, Naaldwijk, Monster en Wateringen: