Archief
Franklin Heijnen via Wikimedia CC

Franklin Heijnen via Wikimedia CC

Bram Ladage kijkt naar Westland en Hoek van Holland

Het patatimperium van Bram Ladage blijft zich steeds verder uitbreiden. In veel omliggende steden als Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer kun je al een frietje bestellen bij één van de vestigingen en er komen er steeds meer bij. Er wordt onder meer gekeken naar mogelijkheden in onze regio

"Vestigingen daarvan in Den Haag en het Westland zitten nog niet in de pen, maar we kijken er natuurlijk wel naar", zegt mede-eigenaar Rocco Ladage bij mediapartner Omroep West. "Als zich locaties aandienen, gaan we daar zeker voor. Ook in Hoek van Holland willen we wel een filiaal."

Eerst richt de keten zich op een nieuwe zaak op bedrijventerrein het Prisma, aan de A12 tussen Zoetermeer en Bleiswijk. Het nieuwe filiaal zit in een fikse zeecontainer, die is ingericht als zitruimte. "We zijn niet zo van de gebouwen. Met die zeecontainers zijn we redelijk flexibel. Als het niet aanslaat, kunnen we makkelijk verplaatsen. En ook vergunningstechnisch is dit makkelijker, omdat het tijdelijk is. En het ziet er ook best wel stoer uit."

Een aantal jaar geleden was er nog een franchise vestiging van Bram Ladage in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis, maar de eigenaar besloot om verder te gaan onder een andere naam.