Archief

In Gardien Tot Tien: herfst in de regio en hoe toegankelijk is Westland?

In Gardien Tot Tien vertelde Annemiek Koremans van Platform Gehandicapten Westland over de toegankelijkheid van winkels en horeca in het Westland. Morgen wordt het keurmerk 'Drempelvrij' uitgereikt aan alle toegankelijke winkels in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Daarnaast spraken we met Heleen Verduijn over de veranderingen in de natuur door de komst van de herfst.

Keurmerk 'Drempelvrij' wordt in het kader van Week van de Toegankelijkheid uitgereikt

Het is de Week van de Toegankelijkheid en dat wil zeggen dat de week in het teken staat van toegankelijkheid voor iedereen, dus ook voor mensen met uiteenlopende beperkingen. Annemiek Koremans van Platform Gehandicapten Westland zet zich al jarenlang in om dit doel te bereiken. In het kader van deze week wordt morgen het keurmerk 'Drempelvrij' uitgereikt aan alle toegankelijke winkels in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.



Heleen Verduijn vertelt over de natuur in de herfst

Vanaf vandaag bellen we wekelijks even met onze 'huisboswachter' Heleen Verduijn over de natuur in de regio. Nu de herfst begonnen is, valt er natuurlijk weer het een en ander op in de natuur. Zo vertelde Heleen dat zij graag naar de wolken kijkt tijdens de herfst.





Kinderboekenweek gaat morgen weer van start

Morgen gaat de Kinderboekenweek weer van start, met dit jaar als thema 'Vriendschap'. Tijdens deze week worden er diverse activiteiten verzorgd in bibliotheken door heel de regio. Gonneke Wegner vertelde vanochtend wat de kinderen allemaal kunnen verwachten aan vermaak.





Poll


Deze week is het de Week van de Toegankelijkheid. Kan jij overal makkelijk komen in deze regio?