Archief

Michel van der Goes wint Westlandse Tennis Kampioenschappen

Michel van der Goes heeft dit weekeinde de Westlandse Tennis Kampioenschappen op zijn naam geschreven in het heren enkelspel (speelsterkte 2). Op de banen van MLTV'90 in Monster won de Naaldwijker zondag de beslissende wedstrijd van de als eerste geplaatste Romano Frantzen met 7-5 en 7-6. Eerder waren beide spelers al te sterk voor Egidijus Morkevicius. Niels Zijlstra had maandag al opgegeven.

Van der Goes was met Sebastiaan Schijf ook al de sterkste in het dubbelspel. Lottie de Smit was de beste in het dames-enkelspel (speelsterkte 6). Mirjam Kester en Mariette van Nieuwkerk waren de beste dubbelaars bij de dames. Opvallend was hier dat alle drie de koppels één partij hadden gewonnen. Kester en Van Nieuwkerk wonnen uiteindelijk op gamesaldo.

Westlandse Padel Kampioenschappen

In Monster werden deze week tevens de eerste Westlandse Padel Kampioenschappen gehouden. Er hadden zich acht koppels ingeschreven in de wedstrijdcategorie. De titel ging uiteindelijk naar aan Naaldwijker Robert Scholtes en Patrick Cogenbach uit Spijkenisse. Zij versloegen in de finale Rotterdammer Pim Gebuis en René de Gruiter uit Den Haag.

Over vier categorieën waren in Monster 26 koppels actief op de padelbanen.

Categorieen:
Monster Westland Sport