Excelsior M begint oefencampagne met overwinning

Het eerste elftal van Excelsior Maassluis is de oefencampagne voor het nieuwe seizoen in de tweede divisie begonnen met een overwinning. Op sportpark Duinwetering in Noordwijk werd thuisploeg Noordwijk met 3-2 verslagen.

De tricolores kwamen tegen de derdedivisionist aanvankelijk nog op een 1-0 achterstand, maar dankzij twee doelpunten van Marouane Afaker en een goal van Redouan Omar Ouali stond na 65 minuten een 1-3 tussenstand op het scorebord. In de 81e minuut verkeek doelman zich op een schot van een Noordwijk-speler, waardoor het alsnog 2-3 werd.

De debuterende trainer Dogan Corneille liet in Noordwijk het grootste deel van zijn spelersgroep speelminuten maken. Volgende week oefent Excelsior in eigen huis tegen OFC Oostzaan.