Archief
Links Dick van der Kooij met naast zich Egbert van de Worp -fotoPR Excelsior Maassluis

Links Dick van der Kooij met naast zich Egbert van de Worp -fotoPR Excelsior Maassluis

Ook Walking Football bij Excelsior Maassluis

Als tweede club in onze regio heeft Excelsior Maassluis aangekondigd te willen beginnen met het zogeheten Walking Football. Dat gebeurt eind augustus. Een week eerder, op 18 augustus, wordt het Walking Football gelanceerd bij het Wateringse KMD.

Bij Excelsior Maassluis zijn Dick van der Kooij en Egbert van de Worp de drijvende krachten achter het plan. Van de Worp is eerder dit jaar als speler met het Nederlands team naar het wereldkampioenschap geweest. "We kennen Egbert ook als de verzorger van onze hoofdmacht eind jaren negentig en begin 2000", aldus Excelsior Maassluis.

Op 25 augustus, de dag van 'De Aftrap' zal op het complex aan de Lavendelstraat een demonstratiewedstrijd worden gespeeld. Het is de bedoeling om een aansprekend team te laten spelen tegen een Excelsior M All Stars team.

Diverse praktische zaken zoals trainings- en wedstrijddagen, kleding en contributie worden nader uitgewerkt. Wie nu al enthousiast is, kan dit kenbaar maken bij Dick van der Kooij door een mail te sturen naar: kooijtjes@kabelfoon.nl. Daarbij ook graag de leeftijd vermelden.