Archief

In het OchtendMagazine: FibesNL maakt groenten aantrekkelijk voor jongeren

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen vier leerlingen te gast van het Emmauscollege in Rotterdam. Zij zijn een initiatief gestart met onder andere Tomatoworld om groenten aantrekkelijk te maken voor jongeren. Verder spraken we met Carlie Spruijt over de cd-release van Spruijt en Opperman vanavond! Natuurlijk hadden we het met Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater de Naald en tot slot stond verslaggeefster Diana de Bruijn bij de talentendag van DON Opleidingen, waar ze iemand ontmoette die wel een hele bijzondere carrièreswitch gaat maken.

Leerlingen promoten groenten onder jongeren

Enkele leerlingen van het Emmauscollege in Rotterdam promoten samen met Tomatoworld groenten onder jongeren onder de naam FibesNL. Vanmorgen hadden we Zoë, Pim, Julia en Manon te gast, vier van de zes leden van FibesNL.

Vanavond is de cd-release van Spruijt en Opperman!

Leuk nieuws van het duo Spruijt en Opperman! Vanavond vindt in Delft hun cd-release plaats. Het heeft even geduurd, zo was er eerst een crowdfundactie, gevolgd door opnamesessies en natuurlijk het organiseren van de release, maar vanavond is het dan eindelijk zover. We spraken vanmorgen met Carlie Spruijt.Wat is er allemaal te doen in het WestlandTheater de Naald?

Het is weer woensdag en dus spraken we met Kate van Elswijk van het WestlandTheater de Naald over de planning!Poll

WhatsApp wordt straks pas voor 16 jaar en ouder! Het bedrijf wil zorgen dat het voldoet aan nieuwe privacywetgeving die volgende maand van kracht wordt. Wat vind jij hiervan?

Categorieen:
Algemeen