Archief

In het OchtendMagazine: Wel of geen ballonnen en Tim gaat naar Kaapstad

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen Tim Krikken te gast. De Monsternaar gaat volgende maand naar Zuid-Afrika om daar cursussen te geven aan lerende muzikanten. Ook spraken we met Arco Poot van het Oranje Comite De Lier over het eventuele verbod op de ballonnenwedstrijd tijdens Koningsdag. Tot slot blikte we vooruit op het Jazz Concert in Fata Morgana Monster.

Tim uit Monster gaat muziekles geven in Zuid-Afrika

Tim studeert binnenkort af als Elektronisch Muziek Producer. Hij vliegt eind mei naar Kaapstad met als doel daar cursussen te geven aan lerende muzikanten en een sponsorschap op te zetten voor arme artiesten uit de Townships. Hij was vanmorgen te gast om ons wat meer te vertellen over dit bijzondere avontuur.





Toch Weer Ballonnen Bij Koningsdag In De Lier

Bij de ontwikkeling van een nieuw evenementenbeleid in de gemeente Westland gaan de gedachten onder meer uit naar het verbieden van het oplaten van ballonnen vanwege milieuoverlast. Dat bleek maandag tijdens een presentatie op de tweede meedenkavond over het evenementenbeleid. Volgens de planning zal de gemeenteraad in het najaar een nieuw beleid vaststellen. Wij spraken vanmorgen met Arco Poot van het Oranje Comite De Lier over zijn visie op deze situatie.



Vooruitblik op Jazz Concert in Fata Morgana Monster

Komende zaterdag dan is het zo ver in Fata Morgana in Monster, dan is er een speciale jazz-uitvoering. We spraken met Ger van der West over deze bijzondere uitvoering.



Poll

Roep om afschaffen ballonnen met bijv. Koningsdag wordt steeds groter. Want, slecht voor het milieu. Wat vind jij?