Archief

In het OchtendMagazine: zingen voor koeien en brand bij Van Vliet Contrans

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met Albert van der Zijpp van het Westlands Mannenkoor over wel heel bijzonder publiek waar zij afgelopen weekend voor mochten zingen. Ook spraken we met Victor Vijfvinkel van Renewi, voorheen Van Vliet Contrans, over de grote brand van vrijdag op zaterdagnacht. Tot slot was het afgelopen weekend de halve finale van het schooldammen en daarover spraken we met Ben van Loon.

Westlands Mannenkoor zingt in stal vol koeien

De leden van het Westlands Mannenkoor hebben waarschijnlijk niet eerder dit bijzondere publiek gehad. Afgelopen zaterdag zongen de koorleden in een stal vol koeien. De koeien leken het concert prima te waarderen. We spraken met Albert van der Zijpp over deze bijzondere zaterdag.



Brand legt loods Van Vliet Contrans in de as

Een grote brand afgelopen nacht op het terrein van afvalverwerker Renewi in Wateringen, het voormalige Van Vliet Contrans. Een loods vol grof vuil ging in vlammen op. Dat zorgde voor veel rook, die in de wijde omgeving te zien was. We spraken met Victor Vijfvinkel van Renewi over deze brand.



Halve finale NK schooldammen in Naaldwijk afgelopen weekend

Afgelopen zaterdag organiseerde Damclub Naaldwijk in samenwerking met de Bernadetteschool één van de halve finales van het NK schooldammen voor welpen (kinderen t/m groep 6). Via de districtsfinale in Gouda plaatsten 2 teams van de Bernadetteschool zich voor deze wedstrijden. Ook een jeugdviertal van 't Startblok uit Honselersdijk neemt deel aan dit toernooi. We spraken vanmorgen met Ben van Loon van de Bernadetteschool om terug te blikken op het deze halve finale.



Poll

Maassluis krijgt geen halte voor een waterbus. Vind jij dat deze er alsnog moet komen?