Archief
Dennis van Schie 1

Dennis van Schie 1

Overgaagbrug twee dagen overdag buiten gebruik

De Overgaagbrug in Den Hoorn sluit nog niet helemaal goed. De noodzakelijke herstelwerkzaamheden zullen woensdag en donderdag tussen 7.00 en 18.00 uur worden uitgevoerd. Dit leidt tot stremming voor het wegverkeer, want de aannemer kan het werk alleen uitvoeren als de brug omhoog staat, zo meldt de gemeente Midden-Delfland.

Twee weken geleden zijn op de Overgaagbrug de zogeheten oplegblokken vervangen. Maar omdat de brug nu nog niet helemaal goed sluit, moet de aannemer ook de oplegplaten gaan aanpassen, aldus de gemeente.

Voor het doorgaand verkeer van en naar de Tramkade en het sportcomplex Den Hoorn is er een omleidingsroute. Deze route loopt via de Rijksstraatweg - Hoornseweg - Westlandseweg - Reinier de Graafweg en andersom en wordt met borden aangegeven.

Op woensdag en donderdag rijden de bussen van de lijnen 32 en 37 via de Hoornseweg in plaats van de Reinier de Graafweg. Hierdoor vervallen tijdelijk de haltes Revalidatiecentrum en Reinier de Graafgasthuis. Op de omleidingsroute stoppen lijn 32 en 37 bij de haltes RK Kerk, Hoornseweg en Westlandseweg.