Archief

Spoedreparatie asfalt, Nieuweweg 's nachts dicht

De kwaliteit van het asfalt op de Nieuweweg (N211) is dermate slecht, dat de weg in de nacht van dinsdag op woensdag in beide richtingen dicht moet. Dan voert de provincie een spoedreparatie aan het oude asfalt uit.

De weg gaat dinsdagavond om 22.00 uur dicht en woensdagochtend om 06.00 uur weer open. Het betreft het wegvak tussen de Madepolderweg (Den Haag) en de rotonde van ABC Westland (Poeldijk).

Het verkeer wordt omgeleid over de Paul Captijnlaan, Arckelweg, Poeldijkseweg, Wateringseweg en Lozerlaan. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen er dinsdagavond wel langs.

In de nacht van 26 maart is er al een spoedreparatie aan het asfalt uitgevoerd, maar nu zijn op andere plekken scheuren ontstaan. De spoedoperatie moet ervoor zorgen dat het asfalt van voldoende kwaliteit is tot de definitieve rijbaan kan worden aangebracht.

De Nieuweweg wordt volgens de provincie Zuid-Holland de meest energieneutrale weg van Nederland. In oktober moet al het werk klaar zijn. WOS Nieuws maakte vorige week onderstaande reportage over het project N211 Geeft Energie.

Categorieen:
Poeldijk Westland Economie