Archief

Ook steekpartij in Van der Goesstraat in Honselersdijk

Niet één, maar twee steekincidenten zijn er dit weekend in Westland geweest. Behalve het incident aan de Bachlaan in Naaldwijk, was het ook raak aan de Van der Goesstraat in Honselersdijk.

Zondagavond om 23.20 uur stond er bij een 24-jarige bewoner van de Van der Goesstraat een vrouw aan de deur, waarmee hij een verkoopafspraak had. Op het moment dat de man het geld overhandigde, ging de vrouw er als een speer vandoor.

De Honselersdijker wist de vrouw in te halen en te overmeesteren, maar liep daarbij een steekwond op. De vrouw is aangehouden. Mogelijk bevond zich in een auto in de straat een handlanger van de vrouw. Hij wist te ontkomen.

Wie meer weet over deze zaak, kan de politie bellen op 0900-8844.

Steekpartij in Naaldwijk

Op vrijdagavond ging het mis in de Bachlaan in Naaldwijk. Toen een 30-jarige bewoner thuiskwam, trof hij twee inbrekers in zijn woning aan. In de worsteling die volgde liep de Naaldwijker een snijwond op. De verdachten wisten te ontkomen.

De politie heeft een aantal getuigen gesproken. Mogelijk zijn de twee verdachten gezien bij een bouwkeet in de Corelli, een straatje achter het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk. Wie deze mannen ook is opgevallen, wordt eveneens verzocht de politie te bellen op 0900-8844.