Archief

In het OchtendMagazine: Muzikant Rogier Pelgrim en schaaptrekking door Naaldwijk

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met de directeur van WestlandTheater de Naald Nico Baars over het nieuwe seizoen in het theater. Ook spraken we met muzikant Rogier Pelgrim over zijn theaterconcert in het WestlandTheater de Naald. Tot slot praatte Heleen Verduijn ons bij over de bijzondere schaapstrekking van aankomende zondag door Naaldwijk.

Nico Baars over het nieuwe seizoen van WestlandTheater de Naald

Het is vandaag weer woensdag en dus bellen we vandaag weer met WestlandTheater de Naald. Alleen vandaag niet met Kate van Elswijk, maar met directeur Nico Baars. Met hem blikten we vooruit op het nieuwe seizoen van het theater.



Muzikant Rogier Pelgrim over zijn theatertournee

Vanmorgen hadden we een bijzondere gast aan de telefoon, namelijk Rogier Pelgrim. Hij won in 2012 de Grote Prijs van Nederland en in datzelfde jaar stond hij in de finale van het tv-programma De Beste Singer Songwriter van Nederland.

25 april staat Rogier in WestlandTheater de Naald met zijn theaterconcert Birds en Busy People.



Honderden schapen zondag dwars door Naaldwijk

Aankomende zondag gaat er iets heel bijzonders gebeuren in Naaldwijk. De Westlandse Schaapskudde trekt dan weer door de regio. We spraken met Heleen Verduijn, vrijwilliger bij de Westlandse Schaapskudde, over deze bijzondere gebeurtenis.



Poll

De gemeente Westland is opnieuw genomineerd voor de titel 'Topsportgemeente van het Jaar'. Hoe sportief ben jij eigenlijk?