Archief

In het OchtendMagazine: Buitenlesdag, Maxim van Ooijen en kunstenaar Paco Dalmau te gast!

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen twee bijzondere gasten! Maxim van Ooijen, oud-raadslid van D66 Westland, kwam langs om vooruit te blikken op het EuroVisie Songfestival. Met Paco Dalmau, een van oorsprong Spaanse kunstenaar, hadden we het over het White Wall Project in Schiedam waar inwoners uit Maassluis aan mee kunnen doen.

Verder spraken we met Johan Schot over het dringende verzoek voor scheidsrechters bij het Unicum-Westlands Schoolvoetbaltoernooi morgenmiddag! Tot slot was onze verslaggeefster Diana de Bruijn vandaag te gast bij basisschool Rehoboth in Naaldwijk waar de Nationale Buitenlesdag gehouden werd.

Spaanse kunstenaar Paco Dalmau te gast bij het OchtendMagazine

De van oorsprong Spaanse kunstenaar Paco Dalmau won in 2017 de Waterweg Cultuurprijs met zijn White Wall Project V. Dit kunstproject bestaat onder meer uit een groot canvas van 600 meter lang waarop inwoners van onder meer Maassluis schilderijen, tekeningen en poëzie kunnen aanbrengen. Het object zal op 27 mei worden onthuld. De kunstenaar was vanmorgen bij ons te gast in het OchtendMagazine voor een leuk, uitgebreid interview.Vooruitblik op het 63e Eurovisie Songfestival met Maxim van Ooijen!

Vanmorgen vroeg hadden we oud-raadslid Maxim van Ooijen te gast om samen met hem vooruit te blikken op het EuroVisie Songfestival van 2018 dat wordt gehouden in Lissabon, Portugal. Er doen dit jaar maar liefst 43 landen mee. Maxim is al vele jaren groot fan van het Songfestival en bij WOS Radio is het ondertussen bijna een ritueel om het er samen even over te hebben.Het Unicum-Westlands Schoolvoetbaltoernooi zoekt nog scheidsrechters!

Woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur wordt de voorronde gehouden Unicum-Westlands Schoolvoetbaltournooi! Er worden maar liefst 130 wedstrijden gespeeld en om al die wedstrijden goed te laten verlopen zijn er 42 scheidsrechters nodig. Het probleem is alleen: die scheidsrechters zijn er niet! Lijkt het jou leuk om morgen te fluiten in Hoek van Holland, Honselersdijk, Maasdijk of Naaldwijk? Neem dan snel contact op met Johan Schot via jpschot@upcmail.nl of via 0174-385001.De Nationale Buitenlesdag op basisschool de Rehoboth in Naaldwijk

Onze verslaggeefster Diana de Bruijn was vanmorgen op bezoek bij basisschool de Rehoboth in Naaldwijk omdat daar de Nationale Buitenlesdag werd gehouden. Een bijzondere dag voor zowel de kinderen als de docenten!Poll

De bekende tapas-keten La Cubanita opent binnenkort een restaurant in Naaldwijk. Ga jij hier eten?