Archief

Zaalhandbal: overige uitslagen

In de lagere regionen staat dit weekend de laatste speelronde op het programma. Bij de damesteams werd vanavond niet gewonnen. Het derde herenteam van Quintus won wel. De heren van Westlandia spelen morgen hun kampioenswedstrijd tegen Celeritas. Door het gelijkspel van nummer twee Helius kan de ploeg tegen zelfs een kleine nederlaag permitteren om kampioen te worden.

Dames

Tweede divisie B

WPK/Westlandia heeft het seizoen afgesloten met en een goede wedstrijd tegen kampioen Anytime Fitness/BFC. Het leverde wel een nipte nederlaag op, maar iedereen bij de Naaldwijkse ploeg kon leven met hetgeen op de mat werd gelegd. De ruststand was 13-13. Na de pauze nam Westlandia zelfs een voorsprong van vijf treffers, maar kon niet doordrukken. BFC kwam terug in de wedstrijd en het duel leek op een gelijkspel uit te lopen, maar BFC trok aan het langste eind en won met 29-27. Van de elf uitwedstrijden won Westlandia twee keer en verloor het acht keer.

Het gedegradeerde Verburch nam het in de Jan van der Valkhal op tegen Sima Sport/Ventura. De elfde thuiswedstrijd leverde een 28-22 nederlaag op voor de Poeldijkse ploeg. In totaal won Verburch vier keer eigen huis en moest het zeven keer de winst laten aan de tegenstander.

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia namen het op tegen de reserves van PSV Handbal. In Eindhoven won de thuisploeg met 27-22. Westlandia won drie keer in een uitwedstrijd en moest zeven keer een nederlaag incasseren.

Heren

Tweede divisie B

Het derde team van Quintus sloot het seizoen af met een nipte overwinning op Oliveo. Door de 23-22 overwinning wipt Quintus over Oliveo heen en eindigt het in het debuutseizoen als nummer vier van de ranglijst. In de eerste helft ging het gelijk op. Toch wist Quintus een klein gaatje te slaan en ging rusten met een 14-11 voorsprong. Na de pauze incasseerde de Heulse ploeg pas na 10 minuten een tegentreffer Oliveo kwam dichterbij en kreeg in de slotfase bijna op gelijke hoogte, maar de laatste doelpoging Oliveo werd gestopt door de Heulse keeper. De Heulse ploeg won vijf uitwedstrijden, speelde eenmaal gelijk en verloor vijf keer. Het doelsaldo is exact nul.Categorieen:
Poeldijk Naaldwijk Sport