Archief

Verdachte liquidatie in Mocro-maffiazaak opgepakt in Westland

De politie heeft zaterdagochtend in Westland een belangrijke 31-jarige verdachte opgepakt in de zaak rond de liquidatie van Reduan B. gearresteerd, de broer van een kroongetuige in de Mocro-maffia-zaak. Dat meldt mediapartner Omroep West. Een andere mede-verdachte werd door een arrestatieteam opgepakt op de A13 bij Rijswijk.

De vermoedelijke schutter, een 41-jarige man, wordt ervan verdacht Reduan B. te hebben neergeschoten. Het slachtoffer is de broer van kroongetuige Nabil B. en werd donderdag vermoord in Amsterdam. De vermoedelijke schutter is opgepakt nadat dna op de plek van de liquidatie was gevonden. Het spoor kwam overeen met een profiel in de databank van de politie.

Tijdens het politieonderzoek zijn meerdere automatische en handvuurwapens en andere relevante goederen in beslag genomen. De aangehouden verdachten zitten vast in volledige beperking.

Met gezin uit huis gehaald

Een andere broer van de kroongetuige werd in de nacht van donderdag op vrijdag in Den Haag door de politie met zijn gezin uit zijn huis gehaald en naar een veilige plek gebracht.

Categorieen:
Westland 112