Archief

Excelsior M-trainer Rijsdijk naar Jong Sparta

Jeroen Rijsdijk vertrekt na dit seizoen als coach van de hoofdmacht van Excelsior Maassluis. Hij wordt de nieuwe hoofdtrainer van competitiegenoot Jong Sparta Rotterdam. Hij zal die functie daar combineren met die van assistent-trainer van Henk Fraser bij het eerste elftal, dat nu nog in de eredivisie speelt.

Rijsdijk is bezig aan zijn derde seizoen in Maassluis. Met de club werd hij in 2016 algeheel amateurkampioen. Momenteel staat de club negende in de tweede divisie. Hij had eerder aangegeven ook na de zomer actief te blijven aan de Lavendellaan, maar is daar nu dus op teruggekomen. "Alhoewel we het erg jammer vinden dat Jeroen ons gaat verlaten, hebben we begrip dat hij volgend seizoen kiest voor een stap naar het betaald voetbal", aldus het bestuur van Excelsior.

Technisch manager Henk van Stee van Sparta: "Jeroen Rijsdijk kennen we door zijn stage die hij dit seizoen loopt bij de A-selectie van Sparta om zijn coach betaald voetbal-diploma te halen. Hij heeft de ervaring als hoofdtrainer van vv SHO en met Excelsior Maassluis, een club waar we uitstekend mee samenwerken, is hij algeheel kampioen van Nederland geworden. Nu wil hij een volgende stap maken in zijn carrière door in het betaald voetbal aan de slag te gaan."

Categorieen:
Maassluis Sport