Archief

In het OchtendMagazine: Finalist Miss Beauty of Zuid Holland Jöelle Brouwers te gast

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we deze vrijdagmorgen Joëlle Brouwers te gast. Zij is een van de finalisten voor Miss Beauty of Zuid Holland en in het kader daarvan organiseert Joëlle op dinsdag 3 april een benefietavond voor het goede doel in De Brug. Verder spraken we natuurlijk met Harold de Duivenman over de huidige stand van zaken in de duivenwereld en praatte Stefan van Eijk ons bij over het komende sportweekend.

Finalist Miss Beauty of Zuid Holland Joëlle Brouwers organiseert benefietavond

Vanmorgen hadden we tijdens het OchtendMagazine Joëlle Brouwers te gast. De 's-Gravenzandse Joëlle is finalist van Miss Beauty of Zuid Holland en in het kader daarvan organiseert ze een benefietavond voor het goede doel de LINDA.foundation op dinsdag 3 april in De Brug. Op deze avond zal er livemuziek verzorgd worden en vinden er een loterij en veiling plaats met verschillende prijzen. Joëlle vertelde ons vanmorgen over hoe ze dit avontuur ervaart en over de benefietavond.Harold de Duivenman over het gevaar van roofvogels voor duiven!

Laat Harold zijn duiven nog wel buiten nu er steeds meer berichten komen van duiven die ten prooi vallen van roofvogels?Wat is er het komende sportweekend allemaal te doen?

Stefan van Eijk praat ons bij over de sportagenda van dit paasweekend!

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen