Archief

In het OchtendMagazine: De Loftrompet en appartementencomplex naast Waterings Hofpark

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met Loes Voogd van SeniorWeb over het binnenslepen van de vrijwilligersprijs de Loftrompet en spraken we met Raadslid Maxim van Ooijen over het mogelijke appartementencomplex naast het Wateringse Hofpark.

'Mogelijk appartementencomplex naast Waterings Hofpark'

De voormalige 'bewaarschool' tussen het Hofpark en de Pieter van der Plasschool aan de Heulweg in Wateringen wordt mogelijk gesloopt om plaats te maken voor hoogbouw. Dat plan zingt rond in de Wateringse gemeenschap en is ook de lokale D66-fractie ter ore gekomen. Raadslid Maxim van Ooijen maakt zich zorgen en wil weten wat hier waar van is. Wij spraken hem vanmorgen over deze kwestie.



SeniorWeb en Hospice winnen Loftrompet

De Westlandse vrijwilligersprijs de Loftrompet is dit jaar gewonnen door SeniorWeb Westland. De organisatie ging er dinsdagavond in De Wielepet in Monster vandoor met de juryprijs. De publieksprijs ging naar Hospice Beukenrode in Naaldwijk. De prijzen bestaan uit een kunstwerkje met een geldbedrag. We spraken met Loes Voogd van SeniorWeb over deze mooie prijs.



Wat is er deze week allemaal te doen in WestlanderTheater de Naald?

Het is weer woensdag en dus spraken we met Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater de Naald! Het beloofd een gezellige boel te worden komend Paasweekend.



Poll

De eerste kasasperges van buurtkas Boeregoed zijn er! Maar.. lus jij eigelijk wel asperges?