Archief

In het OchtendMagazine: Schaap in Monster bevallen van een vierling!

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met tuinder Arnold Peeters over zijn zwangere schaap dat een vierling op de wereld heeft gebracht dit weekend. Verder hadden we ook Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland aan de telefoon om zijn reactie te bespreken op de aanstelling van de twee verkenners op Westland. Tot slot bespraken we het afgelopen sportweekend en hadden we het over het limerickboekje De Lier.

Schaap in Monster bevalt van vierling: "dit is best bijzonder"

Tuinder Arnold Peeters uit Monster keek afgelopen weekend raar op toen hij de schuur binnenstapte. Het zwangere schaap van het bedrijf had maar liefst vier lammetjes gebaard. Dat komt niet vaak voor. De moeder en lammetjes maken het goed. We spraken vanmorgen met Arnold over deze bijzondere lammetjes.Reactie Remmert Keizer op aanstelling verkenners Westland

CDA Westland heeft oud burgemeester van Maassluis en CDA'er Koos Karssen oud-VVD raadslid Matthé Elema gevraagd om de beste mogelijkheden voor een nieuwe coalitie in Westland in kaart te brengen. Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland liet afgelopen weekend op Twitter al merken dat hij het hier niet mee eens was en had liever gezien dat het CDA al met Westland Verstandig om tafel ging. Vanochtend gaf hij een reactie in het OchtendMagazine.Limerickboekje De Lier komt er toch!

We spraken vanmorgen met Frans Voskamp over het limerickboekje 'De Lier'. In januari was er al een limerickdag en nu komt er dus ook een boekje. Zaterdag 31 maart zullen de eerste exemplaren te koop zijn bij Boekies & Bakkies op de A .D. Vosstraat 1.

Op 4 april tussen de middag 12-13 uur worden er limericks voorgelezen in de Bongaard en op 5 april gebeurt dat bij Bijzonder, eveneens tussen 12 en 13 uur.

|

Wat is er allemaal gebeurd afgelopen sportweekend?

Er is weer veel gebeurd afgelopen weekend op het gebied van sport in de regio. Stefan van Eijk heeft het allemaal bijgehouden en praatte ons vanmorgen bij!Poll

Er zijn plannen om het aantal feestlocaties tijdens de Naaldwijkse Feestweek te beperken tot drie. Ben jij het hier mee eens? Laat het ons weten!