Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Badmintonteam VELO versterkt zich met speelster Almere

Het eerste team van badmintonvereniging VELO in Wateringen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Tamara van der Hoeven. De speelster komt over van BV Almere, een concurrent in de landelijke eredivisie.

Op de website van haar huidige club geeft Van der hoeven aan dat zij de overstap maakt, omdat zij graag landskampioen wil worden. Afgelopen seizoen lukte dat bijna, maar werd de club in de finale verslagen door Duinwijck. "Na die finale ben ik benaderd door een aantal clubs. Het is natuurlijk altijd leuk als clubs vragen of je misschien openstaat voor een overstap. Je merkt dan toch dat je gewaardeerd wordt. Ik ben in gesprek gegaan met Almere. Maar ook heb ik een gesprek gehad met VELO."

"Twee clubs met ieder een andere ambitie", aldus Van der Hoeven, die vijf jaar bij Almere speelde. "Zelf wil ik onwijs graag tenminste één keer landskampioen zijn geworden in mijn badmintoncarrière. Blijf ik bij Almere en gaan we er weer een jaar voor vechten of stap ik over naar VELO voor nieuwe ervaringen. Dit is één van de meest lastige keuzes die ik heb moeten maken. Ik heb besloten om de overstap naar VELO te maken. Ik hoop daar mijn kansen te krijgen en nieuwe ervaringen op te doen met mijn nieuwe team."

Categorieen:
Wateringen Sport