Archief
CDA

CDA

Haags CDA-raadslid stapt op, omdat hij ook in Westland woont

Desh Ramnath, de nummer 4 van de Haagse CDA-kandidatenlijst, trekt zich daar terug als kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dat schrijft mediapartner Omroep West. Ramnath kan zijn raadswerk niet meer met zijn privéleven combineren. Dat speelt zich deels ook af in Westland.

Een van de voorwaarden om in Den Haag raadslid te zijn, is dat je vier nachten of meer in die gemeente moet verblijven. In een verklaring laat Ramnath weten, dat hij vanwege werk, vrijwilligerswerk en "de manier waarop mijn vrouw en ik ons gezin hebben georganiseerd" niet met zekerheid kan stellen dat hij het quotum van vier overnachtingen haalt. Ramnath heeft zowel een huis in Den Haag, waar hij voor de helft van de week verblijft, als in de gemeente Westland.

Mensen kunnen op 21 maart nog wel stemmen op Ramnath. Een kandidatenlijst die bij de Kiesraad is ingeleverd, kan namelijk niet meer worden aangepast, vertelt de Haagse CDA-lijsttrekker Karsten Klein in het Radio West-programma 'Muijs in de Morgen'.

Ramnath is onder meer nauw betrokken bij het initiatief Horti Heroes, dat bedoeld is om het ondernemerschap bij Westlandse jongeren in en rondom de tuinbouw te stimuleren en om talentvolle jongeren van buiten de regio aan te trekken.

Categorieen:
Westland Algemeen