Archief

Hotelovernachting vanwege herrie bij werk aan Opstalweg

Vanavond om 19.00 uur begint het grootschalig werk aan de Opstalweg in Naaldwijk. Het freeswerk, om het asfalt van de weg te schaven, gaat gepaard met veel herrie. Daarom biedt de gemeente voor omwonenden een hotelovernachting aan.

"Wij beseffen dat dit geen prettige situatie is voor u. Daarom bieden we u de gelegenheid om de nacht van 21 op 22 november in een hotel door te brengen", laat de gemeente weten. Om van de overnachting gebruik te kunnen maken, moeten omwonenden mailen naar opstalweg@gemeentewestland.nl.

De reconstructie van de Opstalweg is verdeeld in meerdere fases. De aangekondigde vijf fietssluizen zijn na protesten van omwonenden van de baan. Er is nu gekozen voor een optische versmalling.Kruising met Geestweg

De kruising Opstalweg met de Geestweg wordt van 14 t/m 22 december onder handen genomen. Automobilisten kunnen er dan niet langs, maar fietsers en voetgangers wel.

Binnen een maand wordt het CO2-netwerk van OCAP onder de weg aangelegd, de Opstalweg wordt verkeersveiliger gemaakt en het kruispunt bij de Geestweg gaat dus op de schop. Woonwijk Opstal blijft bereikbaar. Waar mogelijk zal de gemeente de planning bespoedigen.

Zie hieronder de fases waarin de gemeente het werk laat uitvoeren:

Fase 1: 21 t/m 30 november

Vanaf de N467 / Galgeweg tot net voorbij de eerste inrit Kalmoes komend vanaf N467.

Fase 2: 21 november t/m 14 december

Vanaf de eerste inrit Kalmoes komend vanaf de N467 tot net voorbij de Kiss & Ride zone bij de Johannesschool t.h.v. de Boterbloem.

Fase 3: 15 t/m 22 december

Kruising Opstalweg / Geestweg.

Categorieen:
NaaldwijkAlgemeen