Archief

Familie van vermiste Marga van Vliet (67) radeloos, "je blijft maar wachten"

Er is nog geen enkel teken vernomen van de vermiste Marga van Vliet (67). Zaterdagavond verliet zij haar woning aan de Noorduynkade in Honselersdijk. Sindsdien is de vrouw spoorloos. Haar naaste familie verkeert in grote onzekerheid.

"Je blijft maar wachten. De nachten zijn zwaar", zegt partner Frans van Vliet. Hij wordt door zijn dochters en andere familieleden continu op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Woensdagmiddag werden speurhonden van de Stichting Signy ingezet, maar dat leverde vooralsnog geen spoor op.

"Wij hebben al heel Honselersdijk uitgekamd. Elk bosje, gebiedje waar zijn wandelde is bekeken. Een politiehelikopter heeft al twee keer boven het dorp gehangen. Wij weten niet meer waar te zoeken", zegt dochter Miranda.

Grootschalige zoekactie

Maandag werd door zeker 40 man recreatiegebied de Wollebrand in Honselersdijk doorzocht, op zo'n 15 minuten loopafstand van de Noorduynkade. Die zoekactie was op touw gezet door de buurtpreventie en buurtbewoners. "Dat heeft ons heel goed gedaan", zegt de dankbare Miranda.

De speurhonden hebben woensdag eerst aan de kussensloop van de vermiste Marga geroken, en zijn toen gaan zoeken. De familie blijft hopen op het verlossende telefoontje, maar houdt inmiddels rekening met het ergste. "Ze was geestelijk niet in staat om ver weg te gaan".

Oproep

Dochter Miranda van Vliet roept buurtbewoners vriendelijk op om eventuele camerabeelden van voordeuren te checken. "Bekijk de beelden vanaf zaterdagavond 20.00 uur tot zondagochtend. Bel bij de minste twijfel de politie, zodat wij een aanknopingspunt hebben. We weten niks!".

Wie tips heeft kan de politie bellen: 0900-8844.

Categorieen:
Honselersdijk112