Archief
Regio15

Regio15

Zoekactie vermiste vrouw in Wollebrand levert niets op

De zoekactie naar de vermiste vrouw van 67 jaar in recreatiegebied de Wollebrand in Honselersdijk heeft maandagmiddag niets opgeleverd. Met ongeveer veertig man werd vanaf 16.00 uur gezocht naar de vrouw die sinds zaterdagavond wordt vermist, maar zij is niet aangetroffen.

De vrouw vertrok zaterdagavond in verwarde toestand uit haar huis in de Honselse Noorduynkade. Zondagochtend is een bericht verspreid via Burgernet. Ook is het gebied rondom de Burgemeesterswijk bekeken. Omdat dit niets opleverde, werd maandag besloten de Wollebrand uit te kammen, een gebied op ongeveer een kwartier lopen vanaf de Noorduynkade.

Tijdens de zoektocht werd de groep in tweeën gesplitst, om het natuurgebied zo goed mogelijk te kunnen uitkammen. Toen het rond 17.00 uur donker begon te worden, werd besloten de zoekactie te staken. Het zoeken elders in Honselersdijk wel door.

De vrouw is 1.70 meter lang en heeft kort grijs haar. Bij haar vermissing droeg zij een roestbruine jas, een donkere spijkerbroek en dameslaarzen. Opvallend is, dat zij haar arm in het gips had.

Categorieen:
Honselersdijk112