Archief

In het OchtendMagazine: Aandacht gevraagd voor cultureel erfgoed en Harold de Duivenman

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen onder andere over het Genootschap Oud-Westland dat aandacht vraagt voor het behoud van de historische monumenten en het eigen karakter van landschap en de dorpskernen in Westland en we belden met Merel Kester van OpHodenpijl over wat je daar de komende tijd kunt verwachten.

Het Genootschap Oud-Westland vraagt aandacht voor het cultureel erfgoed

Het Genootschap Oud-Westland (GOW) pleit voor het behoud van de historische monumenten en het eigen karakter van landschap en de dorpskernen in Westland. Daarom heeft het GOW een brief gestuurd naar het College van B & W. We spraken vanmorgen met Wil van den Bos, voorzitter van het genootschap over deze brief.



Harold de Duivenman over het uitlaten van zijn duiven

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman. Met hem bespreken we de duivensport en de rest van wereld. Vandaag had Harold voor het eerst niet Hildo maar Jelmer aan de lijn! Natuurlijk bespraken zij samen de duivensport en zo ging het over verliefde duiven die uitgelaten moeten worden.



Merel Kester over het programma bij OpHodenpijl

Elke vrijdag bellen we met Merel Kester van OpHodenpijl over wat we allemaal kunnen verwachten komende tijd in het rustieke kerkje in Schipluiden. Zo is er woensdag een netwerkbijeenkomst die in het teken staat van 'jezelf zichtbaar maken'.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Meerdere fracties in de Westlandse gemeenteraad zijn voorstander van vuurwerkvrije zones in de gemeente. Vind jij ook dat er vuurwerkvrije zones in Westland moeten komen?



Categorieen:
Westland Algemeen