Archief
PvdA Maassluis

PvdA Maassluis

Geen bushokjes bij tijdelijke halte station West

Er komen geen bushokjes voor de reizigers van de lijnen 33 en 126 bij de tijdelijk halte station Maassluis West. Dat blijkt uit de beantwoording van vragen van de PvdA door het college van B en W. De partij wilde dat, maar het college vindt de kosten van circa 10.000 euro te hoog voor de beperkte duur van de werkzaamheden aan het stationsplein. De werkzaamheden aan dat plein moeten begin december afgerond zijn.

De PvdA vroeg ook of er tijdelijk extra fietsenstallingen worden neergezet nabij de tijdelijke bushaltes. Dat is inmiddels gebeurd, schrijft het college. Verder stelt het college dat er ook een andere oplossing is: "De bestaande fietsenstalling is altijd bereikbaar geweest en zal dit ook blijven. Er is een bord geplaatst met verwijzing naar de bestaande fietsenstalling. Daar is voldoende ruimte."



Dat het bij de tijdelijke halte van station Maassluis West en de nabij gelegen fietsenstalling aardedonker was in het begin van oktober, heeft te maken met een storing in de openbare verlichting. Inmiddels is de storing verholpen.

Categorieen:
Maassluis Politiek