Archief
PvdA Maassluis

PvdA Maassluis

PvdA ontevreden over tijdelijke voorzieningen station West

PvdA Maassluis is niet tevreden over de gang van zaken rond de herinrichting van het stationsplein bij station Maassluis West. De fractie vindt het niet acceptabel dat in de ochtend en avond de tijdelijke bushaltes 712 en 713 in het pikkedonker liggen. Hetzelfde geldt voor de nood-fietsenstallingen, die volgens de PvdA veel te klein zijn.

De sociaaldemocraten hebben dan ook vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Eerder liet verantwoordelijk wethouder Pleijsier nog weten dat er tijdens de herinrichting gewoon gebruik kan worden gemaakt van de huidige fietsenstallingen, maar dat blijkt nu toch vaak niet het geval.

De PvdA verwacht dat er tijdelijk extra fietsenstallingen worden neergezet nabij de bushaltes: "Kunt u dat onze reizigers ook toezeggen?" De partij vindt het ook vreemd en slordig dat er bij de tijdelijke haltes van bus 126 en bus 33 geen abri's en geen bankjes staan: "Bij slecht weer sta je vol in wind en regen te wachten op de bus."

De vierkoppige fractie begrijpt dat er bij werkzaamheden altijd iets van overlast en ongemak hoort. Maar deze overlast is onnodig, zo betoogt de partij.

Categorieen:
Maassluis Politiek