Archief
RTV Rijnmond

RTV Rijnmond

ONDO vindt nieuwe trainer in Brugmans

Jan Brugmans is de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging ONDO. De 39-jarige oefenmeester uit Rotterdam heeft een tweejarig contract getekend bij de 's-Gravenzandse club.

Bij ONDO volgt Brugmans Patrick Muurling op, die de vereniging onverwachts verruilde voor DeetosSnel. "Na meerdere gesprekken zijn we ervan overtuigd dat we met Jan Brugmans een trainer hebben vastgelegd die bij onze club past en die onze vereniging en de aanstormende talenten in de jeugd naar een hoger plan kan tillen", aldus Lennart van Alfen, bestuurslid Technische Zaken.

Brugmans zou aanvankelijk komend seizoen voor het tweede jaar KCR 2 onder zijn hoede nemen. Echter miste hij een goede basis om nog een jaar in Ridderkerk aan de slag te gaan. "Bij ONDO had ik direct een goed gevoel. De club kwam met een eerlijk verhaal en zorgde snel voor het vertrouwen dat de organisatie goed staat", aldus de oefenmeester.

Brugmans debuteert zaterdag met een thuiswedstrijd in de eerste klasse tegen IJsselvogels. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Categorieen:
's-Gravenzande Sport