Archief
Bas Booister

Bas Booister

Nieuwe 'stadspromotor' voor Maassluis gezocht

De Stichting Promotie Maassluis is op zoek naar de opvolger van Caroline Mouwen als stadspromotor van Maassluis. Hoewel de naam van de functie gewijzigd is in communicatiemedewerker, komen de taken goeddeels overeen.

Zo is de nieuwe 'stadspromotor' verantwoordelijk voor het verhogen van de aantrekkingskracht van Maassluis voor bezoekers, bewoners en bedrijven dankzij het inzetten van uitgekiende marketing en communicatie via 'Ervaar Maassluis'. De communicatiemedewerker gaat hierbij samenwerken met citymarketeer Wendy Hofman.

Dat er toch nog voor het einde van het jaar een nieuwe 'stadspromotor' zou moeten zijn, is opvallend. Eind juni liet burgemeester Haan nog aan de WOS weten, dat hij eerst bij de gemeenteraad budget wilde vrijmaken voor een nieuwe stadspromotor. Daarbij was zijn verwachting, dat de nieuwe promotor pas volgend jaar aan de slag zou gaan.

De functie gaat in per 1 november dit jaar. Geïnteresseerden kunnen tot maandag 25 september reageren via citymarketeer@ervaarmaassluis.nl

Categorieen:
Maassluis Algemeen