Archief
WOS Media

WOS Media

Nieuwe hekken bij supermarkt Kwintsheul vernield

Het is nog steeds niet mogelijk om te parkeren bij het nieuwe supermarktpand in het centrum van Kwintsheul. Onlangs zijn bij de ingang van het terrein nieuwe hekken geplaatst. Inmiddels is een van de hekken gesneuveld en door onbekende(n) bij de ingang van het supermarktpand neergezet.

Ontwikkelaar Koornneef laat de WOS desgevraagd maandag weten dat het parkeerterrein bij het winkelpand hoort en dat het als geheel te huur staat. "Wij gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het openbreken/omleggen te voorkomen."

Politieke partij Westland Verstandig spreekt intussen van een 'schandalige toestand' en wil weten of en wanneer het pand verhuurd wordt aan een supermarktondernemer. De partij zal wethouder Duijvestijn woensdagavond aan de tand voelen in een commissievergadering.

Kwintsheul wacht al sinds 2012 op een nieuwe supermarkt, nadat een brand de toenmalige Albert Heijn in de as legde. In de tussentijd heeft het dorp een tijdelijke supermarkt gehad in de voormalige Rabobank. Inwoners zijn nu aangewezen op winkels in omliggende dorpen.

Categorieen:
Westland Algemeen