Archief

In het OchtendMagazine: Contant betalen bij het strand en steekgroen gezocht

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen aandacht voor boze tuinders, ze balen ervan dat de ouderwetse veilingklok is afgeschaft. Ook spraken we met de organisatie van de Nationale Zomerbloemtentoonstelling. Op parkeerterreinen bij het strand kan je niet pinnen en ook daar hadden we het over.

Wie heeft er steekgroen voor de organisatie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling?

Over twee weken wordt in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk de Nationale Zomerbloemtentoonstelling gehouden. Om het geheel mooi aan te kleden, is de organisatie op zoek naar steekgroen. De organisatie zet de takken van bijvoorbeeld Prunus Laurus, Aucuba, Weigelia en Viburnum Opulus tussen de andere bloemen. Heb je steekgroen? Neem dan contact op met Aad van der Knaap, 0174 - 631316.



Team uit Midden-Delfland heeft al 7.777 euro bijeen voor Swim to Fight Cancer

Aanstaande zondag wordt in Delft Swim to Fight Cancer georganiseerd. Teams zwemmen twee kilometer door open water om zo geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Het team Kleijweg uit Midden-Delfland heeft al 7.777 euro bijeen. Het zwem evenement begint zondag om 13.30 uur, kijk voor meer informatie op delft.swimtofightcancer.nl.



Op parkeerplaatsen bij het strand, kan je in de regio bijna nergens pinnen

Wie lekker een dagje naar het Westlandse strand gaat, doet er goed aan contant geld mee te nemen. Op de meeste strandparkeerplaatsen staat geen pinautomaat. Onbestaanbaar anno 2017, vinden politieke partijen. Het zorgde woensdagmiddag voor bizarre situaties op de parkeerplaatsen. Wij namen een kijkje.



Kansen voor vrijwilligers bij Vitis Welzijn én WOS Media

Elke week zet Wouter van Vitis Welzijn vacatures voor vrijwilligers in de spotlight. De organisatie heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Ook deze week bespreken we er drie met hem. Maar ook bij WOS Media zijn er volop kansen voor mensen die zich vrijwillig in de media wereld willen inzetten.



Het regionieuws

Hildo Göbel brengt het laatste nieuws uit de regio.