Archief

In het OchtendMagazine: druivenprinses neemt afscheid en hoe is het met de teddybeer?

De reddingsbrigade in Hoek van Holland zoekt versterking. In het OchtendMagazine op WOS Radio zochten we uit wat er van een strandwacht verwacht wordt. Ook checkten we hoe het is met de gevonden teddybeer in de Albert Heijn en we gingen op bezoek bij de scheidend druivenprinses.

Wie wordt de nieuwe druivenprinses?

Vrijdagmiddag wordt bekend wie de nieuwe Westlandse druivenprinses wordt. De druivenprinses vertegenwoordigt het Westland tijdens speciale gelegenheden en ontvangt diverse gasten op het Themapark de Westlandse Druif in Monster. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging naar de huidige druivenprinses Kelly Kouwenhoven.



De reddingsbrigade in 's-Gravenzande zoekt versterking

De reddingsbrigade van 's-Gravenzande kan wel wat extra hulp gebruiken. Van tekorten is zeker nog geen sprake, maar in het voor- en naseizoen zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Het voor- en naseizoen duurt steeds langer, omdat de zon zich vaker laat zien en de temperaturen hoger zijn. Het werk bij de reddingsbrigade is overigens zeer divers: van pleisters plakken tot het zoeken naar vermiste kinderen.



Hebben de buren van Harold de Duivenman last van de duiven?

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman. Hij meldt ons het laatste duivennieuws. Deze week werd bekend dat Vitis Welzijn gaat bemiddelen bij burenruzie's. Een inwoner meldde ons dat hij last heeft van de duiven van zijn buren. We vroegen Harold hoe hij daarover denkt.



Eigenaar teddybeer nog steeds niet gevonden

Het is nog steeds niet bekend wie de eigenaar is van de teddybeer die bij Albert Heijn in Naaldwijk is gevonden. De teddybeer heeft een toer door de hele winkel gemaakt, er zijn foto's gemaakt van de beer op verschillende afdelingen. De beer heeft zelfs achter de kassa gezeten. Wij belden de winkel en vroegen hoe het met de beer is.



Wat is er gebeurd met een ernstig gewonde vrouw uit het Woerdblok?

De politie heeft je hulp nodig, want wat is er toch gebeurd met de ernstig gewonde vrouw uit de Naaldwijkse wijk Woerdblok? Die vrouw van 54 werd donderdagochtend 15 juni zwaar bebloed gevonden op de Zwartendijk tussen Monster en Naaldwijk, ter hoogte van de flitspaal. Waardoor zij de verwondingen opliep is nog een groot raadsel. Op de dag van de vondst deed de politie uitgebreid onderzoek in en rondom haar woning in de straat Indische Oceaan.



Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie leest het laatste nieuws uit de regio.



Poll

In Rotterdam zijn 47 'Huizen van de Wijk', maar de Hoekstee is het nog steeds niet. Neemt Rotterdam Hoek van Holland wel serieus?