Archief

In het OchtendMagazine: Krokodil in Honselersdijk en meisjes uit Maassluis landskampioen

In het OchtendMagazine spraken we vanmorgen met een medewerker van de Dierenambulance over de krokodil die gisteren in Honselersdijk werd gevonden. We waren bij de huldiging van het meisjesvoetbalteam van de De Groene Hoek uit Maassluis en we namen een kijkje bij de lift van wooncomplex De Regulier, die lift doet niet wat hij moet doen. Ook blikten we in het OchtendMagazine vooruit op het weekend.

Een echte krokodil gevonden in Honselersdijk!

In Honselersdijk is gisterenavond een echte krokodil gevonden. De krokodil is ruim een meter lang. Achteraf bleek het om een opgezet exemplaar te gaan. Medewerkers van de Dierenambulance hebben het dier meergenomen. Hij ligt nu in de koeling, de politie gaat onderzoek doen. Wij belden met een medewerker van de Dierenambulance.



Lift wooncomplex De Regulier steeds in storing

Het is wederom raak met de lift bij wooncomplex De Regulier in de Gasthuislaan in 's-Gravenzande. De brandweer moest er woensdagmiddag aan te pas komen om een inzittende van de lift te bevrijden. In de afgelopen maanden zijn er al meerdere dergelijke storingen geweest.



Meisjesvoetbalteam van De Groene Hoek uit Maassluis beste van het land

Het meisjesvoetbalteam uit de groepen 5 en 6 van basisschool De Groene Hoek uit Maassluis is woensdagmiddag winnaar geworden van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Zeist. Ze versloegen in de finale de Amsterdamse school Rosj Pina met 2-1. Donderdagmorgen werden de meiden gehuldigd. Verslaggeefster Diana de Bruijn was erbij.



Vitis Welzijn heeft weer allerlei vacatures voor vrijwilligers

Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Elke week licht Wouter van Vitis Welzijn er drie toe. Drie meervoudig gehandicapte meiden willen gaan shoppen. Er worden vrijwilligers gezocht die met hen de stad in willen gaan. Ook wordt er gezocht naar vrijwilligers die met cliƫnten van Het Blauwe Hek in de bakfiets willen springen.



Komend weekend: groots paardenevenement

In recreatiegebied Vlietland ten noorden van Den Haag wordt vrijdag, zaterdag en zondag een groot paardensport evenement gehouden. De samengestelde wedstrijd bestaande uit dressuur, springen en cross-country. Onder de 400 deelnemers, zijn er ook verschillende uit onze regio.



Er is komend weekend van alles te doen in Midden-Delfland!

Komend weekend is het minder warm dan de afgelopen dagen. Het wordt heerlijk weer om erop uit te trekken. In Midden-Delfland is komend weekend van alles te doen: het Kwakelconcert, een concert bij de Jachthaven, de Molendag en Boerol. Gemma van Winden-Tetteroo praat ons bij.



Wordt de Barthelomeusparochie een sociaal/cultureel centrum?

Het bestuur van de Bartholomeusparochie in Poeldijk wil het kerkcomplex ombouwen tot een sociaal / cultureel centrum. Consequentie is dan wel, dat er geen toekomst meer is voor zalencomplex De Leuningjes. Dinsdagavond presenteerde men de plannen. De Westlandse politiek is nog niet overtuigd.



Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Er komt een app die ervoor zorgt dat je niet kunnen appen als je fietst. Goed idee?