Archief

Peter van Koppen overleden

Omringd door zijn familie is Peter van Koppen vrijdagochtend na een lang ziektebed overleden. Dat meldt Alfa Naaldwijk, het bedrijf waar hij voor werkte. Peter, vader van LPF-raadslid Dave van Koppen, kwam met zijn zoon de afgelopen tijd in de belangstelling vanwege het naderende kampioenschap van Feyenoord.

PowNed maakt een documentaire over het Feyenoord-legioen, waar Dave en Peter van Koppen een rol in spelen. De wens van Dave was om met zijn vader afgelopen zondag het kampioenschap mee te mogen maken in het stadion van Excelsior. Helaas was Peter op dat moment te ziek om mee te kunnen gaan.

"Met zijn humor, enthousiasme en warme belangstelling voor iedereen was hij een heel fijne collega om mee samen te werken. Naast zijn werk was Peter actief als vrijwilliger in verschillende functies voor de protestantse gemeenschap in Naaldwijk", vermeldt Alfa op haar website. "Sinds begin april wisten we dat de ziekte van Peter niet meer te behandelen was. Op 12 mei is hij, omringd door zijn familie, overleden".

In 2015 zond WOS TV een interview uit met Peter van Koppen. Dat interview werd opgenomen bij de Alpe d'Huez, vlak voor het goede doelen evenement Alpe d'HuZes. Bekijk dat interview hier (vanaf 04.00 minuten).

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen