Archief

Ook LPF tegen opvolging El Mokaddem

Net als de fractie van Westland Verstandig, is LPF Westland tegenstander van het invullen van de vacature die ontstaat door het vertrek van wethouder Mohamed el Mokaddem per 1 juni. De wethouder treedt dan in dienst bij Koppert Cress in Monster.

"Dat hij zou stoppen als wethouder was al bekend, maar de verwachting was dat hij z'n termijn zou uitdienen. Op persoonlijk vlak hebben wij hem al gefeliciteerd, op bestuurlijk vlak zijn we een heel stuk minder enthousiast! Het college van B en W heeft zichzelf gepromoveerd tot een duiventil, waar wethouders in en uit vliegen! Waar is de ooit zo belangrijk gevonden bestuurlijke continuïteit gebleven?", aldus de LPF.



'Banencarrousel'

"Na het vertrek van El Mokaddem resten er negen maanden tot de volgende verkiezingen. Gezien de omvang van het huidige college (zes wethouders en een burgemeester), zou je zeggen dat men onderling het werk zou verdelen, helaas is de werkelijkheid anders en worden we in Westland slachtoffer van de politieke banencarrousel van de PvdA en krijgen we Hans Spigt uit Dordrecht(?!) als nieuwe bewoner van de duiventil", stelt LPF vrijdagavond in een verklaring.



Studiekosten

Eveneens net als eerder Westland Verstandig, begint de LPF over de studie "die El Mokaddem op kosten van de Westlandse gemeenschap de laatste jaren gevolgd heeft (kosten 25.000 euro per jaar) en waar zijn nieuwe werkgever nu de vruchten van plukt. Het zou een mooi gebaar zijn, wanneer de kosten van deze opleiding terugbetaald worden aan de gemeente, want je kan jezelf als wethouder op de borst slaan met uitspraken dat je het Westland beter en socialer hebt gemaakt, maar zonder terugbetalen blijft het gewoon het oude bekende PvdA-verhaal van links lullen en rechts vullen!", betoogt de LPF.

Categorieen:
Monster Westland Politiek