Archief

In het OchtendMagazine: Nieuwe druivenprinses gezocht en terugblik Koningsdag

De Westlandse Druif is op zoek naar een nieuwe druivenprinses en daarom was de huidige prinses te gast in het OchtendMagazine op WOS Radio. Ook blikten we terug op Koningsdag en op een bijzonder optreden van DJ Bombastic.

Druivenprinses te gast bij WOS Radio

Voor het seizoen 2017/2018 is Themapark de Westlandse Druif op zoek naar een nieuwe druivenprinses. Het seizoen start op 30 juni. Als druivenprinses ben je het visitekaartje van de Westlandse Druif en vertegenwoordig je het Westland tijdens speciale gelegenheden. Vrijdagmorgen was de huidige druivenprinses, Janice de Jong, te gast bij WOS Radio.





Medewerkers Hamiplant tijdens werk verrast met optreden DJ Bombastic

Het zijn drukke tijden in de tuinbouwsector. Bij Hamiplant werden de medewerkers daarom getrakteerd op iets bijzonders. Terwijl iedereen hard aan het werk was, kwam DJ Bombastic in een busje het bedrijf binnen rijden. Terwijl iedereen gewoon doorwerkte, verzorgde hij een wervelende show. Omdat er bij het bedrijf ook Poolse mensen werken, draaide hij ook in het Pools.



Harold de Duivenman: "Druivenprinses moet rokje dragen"

Elke vrijdag geeft Harold de Duivenman in het OchtendMagazine zijn visie op de wereld in het algemeen en de duivensport in het bijzonder. Vanmorgen was de Westlandse Druivenprinses in de studio. Harold stak ook vanmorgen zijn mening niet onder stoelen of banken: Hij vindt dat de druivenprinses een kort rokje moet dragen...



Worden SV Den Hoorn en FC 's-Gravenzande dit weekend kampioen?

De voetbal competities lopen ten einde. Afgelopen weekend kon Den Hoorn kampioen worden, maar dat gebeurde niet. Dit weekend krijgt het team nog een kans. Ook FC 's-Gravenzande kan het kampioenschap komend weekend veilig stellen. Stefan van Eijk blikt vooruit.



Wethouder Meijer vlak voor oplaten ballonnen: "stop met het oplaten van ballonnen"

Wethouder Bram Meijer van de gemeente Westland wond er tijdens de viering van Koningsdag in De Lier geen doekjes om: liever geen ballonnenwedstrijd meer. Het is een zeer feestelijk gezicht, maar de ballonnen zijn erg schadelijk voor het milieu, de zogeheten plastic soup, aldus Meijer, uit naam van het college van B en W. Meijer liet het allemaal duidelijk weten vanaf de podiumwagen, voordat de ballonnen de lucht ingingen. Het kwam hem op een ingehouden boegeroep vanuit het publiek te staan.



Poll

Het college van B&W van Westland wil dat er geen ballonnenwedstrijden meer worden gehouden. De ballonnen zijn er milieuververuilend. Wat vind jij?