Archief

Nieuwe plaat Trobi wordt in tien landen uitgebracht

De nieuwe single 'Never Let You Down' van de Lierse DJ Trobi zal tegelijkertijd in tien landen worden uitgebracht. Manager Peter Gelderblom bevestigt, dat meerdere label-partners van Spinnin' Records interesse hebben in de plaat. Daardoor zal het nummer op 12 mei niet alleen in Nederland, maar ook in Belgiƫ, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk op de markt komen.

Vanwege de buitenlandse interesse werd het uitbrengen van de plaat tot twee keer toe uitgesteld. Eerder werden 31 maart en 14 april als releasedata genoemd. Trobi laat op Instagram weten, dat het publiek naast deze single ook op korte termijn een samenwerking met muziekproducer Boaz van de Beatz kan verwachten.



Bryan du Chatenier, zoals Trobi in werkelijkheid heet, wist met zijn debuutsingle 'In The Studio' al hoge ogen te gooien. Inmiddels staat de teller van het aantal views op Youtube op ruim 1,4 miljoen. Tijdens Pasen deelde Trobi alvast een voorproefje van 'Never Let You Down' op Facebook.

Categorieen:
Algemeen