Archief

Parkeergarage Reinier de Graaf in gebruik

Bezoekers van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft kunnen voortaan in de nieuwe bezoekersparkeergarage hun auto kwijt. De eerste bezoeker werd vrijdag feestelijk ontvangen. De garage biedt ruimte aan 450 auto's, heeft 20 plaatsen voor mindervaliden en 6 oplaadpunten voor elektrische auto's. Daarnaast zijn op elke verdieping rolstoelen beschikbaar.

De parkeergarage staat direct naast de (spoed)ingang van het ziekenhuis. Bezoekers kunnen er dag en nacht parkeren. Er is 24 uur per dag bewaking. Voorlopig is de nieuwe parkeergarage bereikbaar vanaf de bestaande afslag en toerit aan de Reinier de Graafweg en via een nieuwe toegangsweg op het terrein. Borden geven de route duidelijk aan.

Het parkeerterrein bij het voormalige B-gebouw en de oude bezoekersparkeergarage worden tijdelijk gebruikt door medewerkers van Reinier de Graaf. Dit duurt naar verwachting tot eind 2017, wanneer de definitieve personeelsparkeerplaats op de locatie van het voormalige H-gebouw gereed is. Het parkeerterrein en de oude garage bij het B-gebouw zullen daarna worden ontmanteld.

Categorieen:
Algemeen